Krucifiksas

Chris Carter

Language: Lithuanian

Description:

Persižegnok ir melskis, kad mirtum... greitai.

Apleistame name Los Andžele randama jauna išniekinta ir žiauriai nužudyta moteris. Ant sprando jai išraižytas keistas dvigubas kryžius — tai psichopato, žinomo kaip Krucifiksas, ženklas.

Bet ar taip galėtų būti, nes prieš dvejus metus Krucifiksas buvo sugautas, nuteistas ir jam įvykdyta mirties bausmė. O gal jį kas nors mėgdžioja? Nejaugi Žmogžudysčių skyriaus detektyvui teks pripažinti tai, apie ką nenori nė pagalvoti? O gal tikrasis Krucifiksas vis dar laisvėje ir erzina Hanterį, kuriam niekaip nepavyksta jo atskleisti ir sugauti?

Roberto Hanterio ir jo naujojo partnerio laukia nesuvokiamas košmaras...

Italų kilmės rašytojas Chrisas Karteris, gimė Brazilijoje, o Mičigano universitete studijavo psichologiją ir nusikalstamą elgesį. Kaip Mičigano valstijos apygardos prokuroro kriminalinės psichologijos komandos narys, jis apklausė ir tyrinėjo daugybę nusikaltėlių, įskaitant ir serijinius žudikus.

1990 m. Ch. Carteris išvyko į Los Andželą ir dešimt metų glam roko grupėse grojo gitara. Vėliau palikęs muzikos verslą, ėmėsi literatūros kūrybos. Šiuo metu dabar gyvena Londone. „Krucifiksas" — jo pirmasis Ch. Carterio romanas.

Intriguojantis... ne jautruoliams.